MYfashion

wefTextilia

Textilia is het grootste modevakblad van Nederland. Er verschijnen 24 edities per jaar. Het magazine wordt door bijna 24.000 modeprofessionals gelezen en daar wil jij er natuurlijk een vanzijn! Vraag nu een abonnement aan.

 

De e-mailnieuwsbrief van Textilia houdt je op de hoogte van het laatste nieuws in de modebranche. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche!

 

 

werSchoenvisie

Schoenvisie is het grootste schoenenvakblad van Nederland en verschijnt 9 keer per jaar. Het blad wordt door ruim 10.000 schoenprofessionals gelezen. Naast de reguliere uitgave biedt Schoenvisie als eerste het hallenplan van de GDS aan. Als abonnee profiteer je van grote kortingen op seminars, events en andere acties.

 

De e-mailnieuwsbrief van Schoenvisie houdt je op de hoogte van het laatste nieuws in de schoenenbranche. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche! Naast deze nieuwsbrief zal Schoenvisie je ook speciale collectie- en themanieuwsbrieven sturen.

 

 Bengels cover jan.

Bengels

Bengels 4 keer per jaar in de bus ontvangen en daarbij wekelijks de Bengels nieuwsbrief

in je  e-mailbox ontvangen?

Meld je dan aan voor een abonnement.

 

De e-mailnieuwsbrief van Bengels houdt je op de hoogte van het laatste nieuws in de modebranche. Meld je nu aan voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche!

 
 

MYfashion