Textilia is het meest gelezen modevakblad in Nederland

 
20 juli 2016

Onderzoek bewijst het: Textilia is hét vakblad voor de modebranche. Zeven van de tien ondernemers leest Textilia, zo blijkt uit het Marketingrapport Kledingbranche 2016.

Vakbladen blijven voor ondernemers een belangrijke informatiebron om hun kennis up-to-date te houden, zo meldt het rapport. Textilia duidt ontwikkelingen in de branche, signaleert de nieuwste modetrends en selecteert het nieuws op onafhankelijke wijze. Het vakblad komt dan ook als marktleider uit het onderzoek; 72 procent van de ondernemers in de modebranche leest Textilia. Op de tweede en derde plaats volgen Inretail Magazine (65 procent) en het blad Vrouwenmode (57 procent).Marketingrapport kledingbranche 2016.

 

Marktonderzoekbureau Van Es Marketing Services heeft een onafhankelijk onderzoek gedaan naar de kledingzaken in Nederland. Ook het oriëntatie- en inkoopgedrag van de detaillisten is in beeld gebracht. De resultaten zijn verschenen in het Marketingrapport Kledingbranche 2016. Aan het onderzoek hebben 200 bedrijven meegedaan, die samen 300 kledingzaken hebben.

 
 

MYbusinessmedia

DeventerMYbusinessmedia is een multimediaal vakbladuitgeverij met tientallen marktleidende merken, opgericht in april 2007. De rode draad van de producten van de uitgeverij is; ondernemers te ondersteunen in het ondernemerschap.

 

Kijk bij 'Over ons' voor meer informatie.

 


Advertising Services

Doelgroepen bereiken is één doelstelling, interactie met ze tot stand brengen is een tweede.

MYbusinessmedia helpt relaties/adverteerders hun zakelijke doelgroepen echt te raken en ze aan te zetten tot actie. Wij brengen met u in kaart hoe u de gewenste interactie met uw doelgroep kunt bereiken en welke middelen daarbij passen.  Zo wordt MYbusinessmedia, YOURbusinessmedia!

 

Klik hier voor meer informatie!  

 

   

Online strategie

 MYbusinessmedia realiseert dankzij haar online strategie, een online bereik van ruim 2,3 miljoen pageviews per maand en 400.000 unieke bezoekers (ondernemers).

my jobs

CarrièreGeïnteresseerd in een baan bij MYbusinessmedia? Kijk naar de mogelijkheden en laat ons weten wat jou geschikt maakt voor een job bij deze dynamische uitgeverij.