'Wie gaat er nu met dit weer een winterjas passen?'

 
10 oktober 2016

Kledingwinkels raken hun herfst- en wintercollectie aan de straatstenen niet kwijt en dat is te danken aan het mooie nazomerweer. ,,Inspelen op veranderlijke weersomstandigheden blijft lastig voor retailers en leveranciers'', concluderen modespecialisten.

,Inspelen op veranderlijke weersomstandigheden blijft lastig voor retailers en leveranciers'', concluderen modespecialisten.

 

De kledingrekken bij de C&A en Zara hangen momenteel vol met gewatteerde winterjassen en lange broeken. ,,De online en offline kledingverkoop staat flink onder druk en dat is logisch,'' vertelt Edwin Belt van brancheorganisatie INretail. Rosita van der Kwaak, redacteur bij het vakblad Textilia, ziet dat gedrag ook bij zichzelf terug. ,,Normaal koop ik voor het schooljaar begint winterjassen voor mijzelf en de kinderen. Ik ben nu ook nog niet wezen shoppen, maar wie gaat er nu met dit weer een winterjas passen?''        

Lees het bericht verder op AD.nl.

 
 

MYbusinessmedia

DeventerMYbusinessmedia is een multimediaal vakbladuitgeverij met tientallen marktleidende merken, opgericht in april 2007. De rode draad van de producten van de uitgeverij is; ondernemers te ondersteunen in het ondernemerschap.

 

Kijk bij 'Over ons' voor meer informatie.

 


Advertising Services

Doelgroepen bereiken is één doelstelling, interactie met ze tot stand brengen is een tweede.

MYbusinessmedia helpt relaties/adverteerders hun zakelijke doelgroepen echt te raken en ze aan te zetten tot actie. Wij brengen met u in kaart hoe u de gewenste interactie met uw doelgroep kunt bereiken en welke middelen daarbij passen.  Zo wordt MYbusinessmedia, YOURbusinessmedia!

 

Klik hier voor meer informatie!  

 

   

Online strategie

 MYbusinessmedia realiseert dankzij haar online strategie, een online bereik van ruim 2,3 miljoen pageviews per maand en 400.000 unieke bezoekers (ondernemers).

my jobs

CarrièreGeïnteresseerd in een baan bij MYbusinessmedia? Kijk naar de mogelijkheden en laat ons weten wat jou geschikt maakt voor een job bij deze dynamische uitgeverij.