Junior Marketeer

 
10 april 2017

De afdeling Marketing van MYbusinessmedia zorgt ervoor dat doelgroepen van al onze merken effectief worden bereikt via print, online (websites, app en nieuwsbrieven), digitale magazines en events. VraagenAanbod, Automobiel Management, Schuttevaer, VMT, EngineersOnline en Textilia zijn enkele merken uit de stal van MYbusinessmedia.

Ben jij de Junior Marketeer die wij zoeken?
Als Junior Marketeer ben je de steun en toeverlaat voor je marketingcollega's. Je bent een belangrijke spin in het web. Je wordt enthousiast van sterk uiteenlopende marketingactiviteiten; online én offline. Een echte allrounder dus.
Je bent medeverantwoordelijk voor alle marketinguitingen en houdt je hier dagelijks mee bezig. Je kunt veel verschillende ballen tegelijk in de lucht houden en schrikt niet van een pittige klus. Je bent een creatieve aanpakker en weet altijd vanuit overzicht de juiste prioriteiten te stellen.

 

JUNIOR MARKETEER 
36 uur per week, standplaats Deventer

Jouw rol
• Je ondersteunt je marketingcollega's bij het schrijven en uitvoeren van on- en offline campagnes voor events, abonnementenwerving en salesacties
• Je helpt bij de organisatie van en deelname aan beurzen en events
• Je zet e-mail-campagnes op en voert deze uit: van boodschap tot resultaatanalyse
• Je zet naast offline ook effectieve (advertentie)campagnes op via Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en andere social media: jij kent de trucs
• Je zet je analytische skills in om de marketingresultaten te monitoren en maakt hier presentaties van.

  

Jouw profiel: je bent/hebt
• een HBO-starter met 1 tot 2 jaar ervaring in een allround marketingfunctie
• een HBO-opleiding afgerond op het gebied van Marketing (bijv. HEAO-CE)
• bekend met adverteren op Facebook, LinkedIn, Twitter en andere social media
• kennis van SEA, SEO en Google Analytics
• wilt/durft initiatief te nemen en gaat graag zelfstandig te werk
• creatief, leergierig en communicatief sterk met oog voor resultaat
• ondernemend en een flexibele werkhouding
• denkt mee en kunt collega's adviseren
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

MYbusinessmedia biedt je een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je in een dynamische en ambitieuze omgeving de ruimte krijgt om te pionieren en jezelf verder te ontwikkelen.

Reageren
Ben jij het marketingtalent dat past bij onze ambities? Mail dan vóór 8 mei 2017 je motivatiebrief met cv naar i.jolij@mybusinessmedia.nl. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Ina Jolij, Manager Marketing, via 06-30377257.

Wij zijn MYbusinessmedia
Een portfolio van tientallen marktleidende B-to-B vakbladen, websites, nieuwsbrieven, apps en tal van events. Bij MYbusinessmedia (Deventer) werken 90 gedreven en betrokken professionals. Samen voorzien we ondernemers en professionals in een tiental branches van actuele en relevante informatie op en over hun vakgebied. Van fashion tot automotive, van food tot gezondheidszorg en van industrie tot engineering. Adverteerders en partners bieden we met onze merken een platform om professionals in hun branche te bereiken, te raken en te binden.

GEEN ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE

 

 
 

MYbusinessmedia

DeventerMYbusinessmedia is een multimediaal vakbladuitgeverij met tientallen marktleidende merken, opgericht in april 2007. De rode draad van de producten van de uitgeverij is; ondernemers te ondersteunen in het ondernemerschap.

 

Kijk bij 'Over ons' voor meer informatie.

 


Advertising Services

Doelgroepen bereiken is één doelstelling, interactie met ze tot stand brengen is een tweede.

MYbusinessmedia helpt relaties/adverteerders hun zakelijke doelgroepen echt te raken en ze aan te zetten tot actie. Wij brengen met u in kaart hoe u de gewenste interactie met uw doelgroep kunt bereiken en welke middelen daarbij passen.  Zo wordt MYbusinessmedia, YOURbusinessmedia!

 

Klik hier voor meer informatie!  

 

   

Online strategie

 MYbusinessmedia realiseert dankzij haar online strategie, een online bereik van ruim 2,3 miljoen pageviews per maand en 400.000 unieke bezoekers (ondernemers).

my jobs

CarrièreGeïnteresseerd in een baan bij MYbusinessmedia? Kijk naar de mogelijkheden en laat ons weten wat jou geschikt maakt voor een job bij deze dynamische uitgeverij.