Verkoper Binnendienst -freelance-

 
7 november 2017

De afdeling Sales bestaat uit 18 medewerkers. Ze zijn werkzaam als Accountmanager of Verkoper Binnendienst. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de verkoop van het gehele producten- en dienstenportfolio van MYbusinessmedia en haar geselecteerde partners. De doelstellingen van onze klanten worden door ons omgezet in een passend media advies. Hierbij maken we gebruik van print, online, events/sponsorships, search engine marketing/internetmarketing en co-branding.


Wij zoeken een overtuigende


VERKOPER BINNENDIENST
freelance, 16 - 24 uur per week

 


Jouw werkzaamheden
Samen met twee collega's ben je verantwoordelijk voor de telefonische salesactiviteiten voor onze merken van het cluster Food (VMT en Voeding Nu).

Je benadert actief nieuwe klanten en bestaande relaties en speelt in op hun informatiebehoeften en wensen. Je kunt hen (totaal)oplossingen bieden of adviezen geven. Je maakt afspraken voor je collega's van de Buitendienst.

Jouw profiel
• een MBO+ werk- en denkniveau
• minimaal 2 jaar ervaring met telefonische verkoop in de mediabranche
• aantoonbare ervaring met verkoop van advertenties, zowel in print als online
• overtuigingskracht
• een sterke resultaat- en oplossingsgerichtheid
• goede communicatieve vaardigheden
• durf, tact en empathie om te weten hoe je het gesprek moet aanpakken
• luisteren en vragen stellen
• discipline.

Reageren
Wij ontvangen graag jouw reactie via solliciteren@mybusinessmedia.nl.
Als je vragen hebt over de inhoud van de werkzaamheden, dan kun je contact opnemen met Arjan Stoeten, Manager Sales, tel. 06 - 53182876.

Wij zijn MYbusinessmedia
Een portfolio van tientallen marktleidende vakbladen, websites, nieuwsbrieven, apps en tal van events. Bij MYbusinessmedia (Deventer) werken zo'n 90 gedreven en betrokken professionals. Samen voorzien we ondernemers en professionals in een tiental branches van actuele en relevante informatie op en over hun vakgebied. Van fashion tot automotive, van food tot gezondheidszorg en van industrie tot engineering. Adverteerders en partners bieden we met onze merken een platform om professionals in hun branche te bereiken, te raken en te binden.


Geen acquisitie

 
 

MYbusinessmedia

DeventerMYbusinessmedia is een multimediaal vakbladuitgeverij met tientallen marktleidende merken, opgericht in april 2007. De rode draad van de producten van de uitgeverij is; ondernemers te ondersteunen in het ondernemerschap.

 

Kijk bij 'Over ons' voor meer informatie.

 


Advertising Services

Doelgroepen bereiken is één doelstelling, interactie met ze tot stand brengen is een tweede.

MYbusinessmedia helpt relaties/adverteerders hun zakelijke doelgroepen echt te raken en ze aan te zetten tot actie. Wij brengen met u in kaart hoe u de gewenste interactie met uw doelgroep kunt bereiken en welke middelen daarbij passen.  Zo wordt MYbusinessmedia, YOURbusinessmedia!

 

Klik hier voor meer informatie!  

 

   

Online strategie

 MYbusinessmedia realiseert dankzij haar online strategie, een online bereik van ruim 2,3 miljoen pageviews per maand en 400.000 unieke bezoekers (ondernemers).

my jobs

CarrièreGeïnteresseerd in een baan bij MYbusinessmedia? Kijk naar de mogelijkheden en laat ons weten wat jou geschikt maakt voor een job bij deze dynamische uitgeverij.