MYnews

'Wie gaat er nu met dit weer een winterjas passen?'

10 oktober 2016

Kledingwinkels raken hun herfst- en wintercollectie aan de straatstenen niet kwijt en dat is te danken aan het mooie nazomerweer. ,,Inspelen op veranderlijke weersomstandigheden blijft lastig voor retailers en leveranciers'', concluderen modespecialisten.

Lees meer »
 
 

Journalistiek in de toekoms! Ook de digitale Schuttevaer ruikt naar teer

29 augustus 2016

Al sinds de negentiende eeuw brengt Schuttevaer wekelijks het scheepvaartnieuws aan professionals in de scheepvaart. Veel lezers leiden een varend bestaan en de gemiddelde lezer leest zijn nieuws het liefst uit een krant van papier. Toch stapt de branche steeds meer over...

Lees meer »
 
 

Textilia is het meest gelezen modevakblad in Nederland

20 juli 2016

Onderzoek bewijst het: Textilia is hét vakblad voor de modebranche. Zeven van de tien ondernemers leest Textilia, zo blijkt uit het Marketingrapport Kledingbranche 2016.

Lees meer »
 
 

AM publiceert online magazines

6 juni 2016

AM publiceert vanaf dit jaar online magazines rondom haar evenementen.

Lees meer »
 
 

Harde sanering zet schoenen branche op zijn kop

28 december 2015

'Nederlandse schoenenketens zullen uit het straatbeeld verdwijnen'. De uitspraak van Krein Brons ruim twee jaar geleden in het vakblad Retailtrends was gezien zijn achtergrond opmerkelijk. Brons is al een half leven actief in de schoenenbranche en sinds 1997 directeur van...

Lees meer »
 
 
Resultaat 1 t/m 5 van 119
 
 

MYbusinessmedia

DeventerMYbusinessmedia is een multimediaal vakbladuitgeverij met tientallen marktleidende merken, opgericht in april 2007. De rode draad van de producten van de uitgeverij is; ondernemers te ondersteunen in het ondernemerschap.

 

Kijk bij 'Over ons' voor meer informatie.

 


Advertising Services

Doelgroepen bereiken is één doelstelling, interactie met ze tot stand brengen is een tweede.

MYbusinessmedia helpt relaties/adverteerders hun zakelijke doelgroepen echt te raken en ze aan te zetten tot actie. Wij brengen met u in kaart hoe u de gewenste interactie met uw doelgroep kunt bereiken en welke middelen daarbij passen.  Zo wordt MYbusinessmedia, YOURbusinessmedia!

 

Klik hier voor meer informatie!  

 

   

Online strategie

 MYbusinessmedia realiseert dankzij haar online strategie, een online bereik van ruim 2,3 miljoen pageviews per maand en 400.000 unieke bezoekers (ondernemers).

my jobs

CarrièreGeïnteresseerd in een baan bij MYbusinessmedia? Kijk naar de mogelijkheden en laat ons weten wat jou geschikt maakt voor een job bij deze dynamische uitgeverij.