Carrièremogelijkheden

 

Gemotiveerde mensen met talent krijgen volop de ruimte bij MYbusinessmedia. Want zonder goede mensen kunnen we onze ambities niet waarmaken. Bij MYbusinesmedia werken 100 gedreven en betrokken mensen, van zeer ervaren professionals tot talentvolle ‘jonge honden'. We koesteren de ervaring en kennis van onze doorgewinterde professionals en we omarmen het talent en de nieuwe energie van onze collega's die net aan hun loopbaan begonnen zijn. In welk stadium van je carrière jij ook bent, bij MYbusinessmedia krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen en te ontplooien.

 

Opleidingen en trainingen

MYbusinessmedia ondersteunt je graag in je persoonlijke ontwikkeling. Of dat nu gaat om het opdoen van (vak)kennis, het verwerven van bepaalde vaardigheden of het versterken van specifieke competenties. We bieden diverse mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen. 

 

Starters met talent
Startende hbo'ers en academici beginnen bij MYbusinessmedia als potentieel talent. Met je leidinggevende heb je regelmatig gesprekken over je functioneren, je ambities en je ontwikkeling. We zien graag wat jij in je mars hebt en bekijken samen met jou in welke richting je eventueel door kunt groeien binnen het bedrijf.

 

Lijkt werken bij MYbusinessmedia je een uitdaging?

Kijk dan of er een passende vacature of een interessante stageplaats voor je is. Is dat op dit moment niet het geval? Stuur ons dan een open sollicitatie en vertel ons wat jij meebrengt naar MYbusinessmedia.