Organisatie

 

Bij MYbusinessmedia werken 100 gedreven en betrokken professionals vanuit twee vestigingen in Deventer en Capelle aan den IJssel. Samen voorzien we ondernemers en professionals in een tiental branches van actuele en relevante informatie op en over hun vakgebied. Van fashion tot automotive, van food tot gezondheidszorg en van industrie tot engineering. Adverteerders en partners bieden we met onze merken een platform om professionals in hun branche te bereiken, te raken en te binden.

 

Een middelgrote speler met grote ambities

We zijn een middelgrote speler in de mediabranche, met grote ambities: voldoen aan de wensen en de behoeften van onze klanten als het gaat om het bereiken en boeien van hun klanten. Die ambitie kunnen we alleen waarmaken door te werken met bijzondere mensen. Gemotiveerde professionals, die de branches waarin we actief zijn door en door kennen. Die weten wat er speelt en die het interessant vinden om mee te spelen. Die de behoeften van de bedrijven en organisaties in hun sector feilloos  weten te herkennen én die de oplossingen kunnen bieden. Die een neus hebben voor kansen in de markt én die begrijpen hoe je die kansen moet pakken. Creatief, praktisch, betrokken en resultaatgericht.

 

We maken graag kennis met je

Ben jij zo'n professional? Of heb je de ambitie om er een te worden?
Dan maken wij graag kennis met je. Kijk of er een passende vacature of een interessante stageplaats voor je is. Is dat op dit moment niet het geval? Stuur ons dan een open sollicitatie en vertel ons wat jij meebrengt naar MYbusinessmedia.