Elektro-Data

Technisch magazine over de industriële elektronica en industriële automatisering  
 

Elektro-Data richt zich met een mix van technische artikelen en productinformatie op elektronici, technische automatiseerders, elektrotechnici, industriële installateurs en aandrijftechnici in Nederland en België die te maken hebben met het ontwerpen, fabriceren, toepassen of onderhouden van productiemiddelen in de machine- en apparatenbouw, procesindustrie, elektronica-industrie, chemische industrie, metaalindustrie en ingenieursinstallatiebureaus.

 

Elektro-Data is een productinformatievakblad voor Industriële Elektronica en IED logondustriële Automatisering. Inhoudelijk biedt Elektro-Data veel informatie over nieuwe producten, applicatieverhalen en uitgebreide beschouwingen, gericht op het genereren van zoveel mogelijk directe respons voor adverteerders. Lezers kunnen direct reageren via de website, e-mail adres en telefoonnummer van de beschreven leverancier en via www.engineersonline.nl.

 

Elektro-Data Ezine 

Het Elektro-Data Ezine is de online versie van Elektro-Data. Alle technische artikelen en productinformatie uit het magazine staan erin. Er kan direct doorgeklikt worden vanuit een interessant artikel, of wanneer men geïnteresseerd is in de producten van onze adverteerders. Het gratis Ezine wordt een week voor verschijning van het magazine al online gepubliceerd en vindt u hier. Om te zorgen dat onze lezers geen editie missen wordt elke maand een E-mail Alert gemaild zodra de nieuwe editie online staat. Hiermee is het Elektro-Data Ezine een unieke online uitgave die maandelijks nog eens 6.500 extra elektro-Data lezers bereikt.

 

Elektro-Data verschijnt 8x per jaar.

Oplage: 10.000 exemplaren

 

Zie de pdf's hieronder voor de advertentie tarieven 2015

 

 Tariefkaart Elektro Data 2015.

 

 Rate card Elektro Data 2015.

 Elektro-Data lezersprofiel.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met:

Rob Swart
Telefoon:            +31 (0)6 22 796 633

E-mail:               r.swart@mybusinessmedia.nl 

 

Of met onze binnendienst:

 

René Wibbelink
Telefoon:            +31 (0)570 50 43 43

E-mail:               r.wibbelink@mybusinessmedia.nl 

 

 
 
 
 

MYbusinessmedia

DeventerMYbusinessmedia is een multimediaal vakbladuitgeverij met tientallen marktleidende merken, opgericht in april 2007. De rode draad van de producten van de uitgeverij is; ondernemers te ondersteunen in het ondernemerschap.

 

Kijk bij 'Over ons' voor meer informatie.

 


Advertising Services

Doelgroepen bereiken is één doelstelling, interactie met ze tot stand brengen is een tweede.

MYbusinessmedia helpt relaties/adverteerders hun zakelijke doelgroepen echt te raken en ze aan te zetten tot actie. Wij brengen met u in kaart hoe u de gewenste interactie met uw doelgroep kunt bereiken en welke middelen daarbij passen.  Zo wordt MYbusinessmedia, YOURbusinessmedia!

 

Klik hier voor meer informatie!  

 

   

Online strategie

 MYbusinessmedia realiseert dankzij haar online strategie, een online bereik van ruim 2,3 miljoen pageviews per maand en 400.000 unieke bezoekers (ondernemers).

my jobs

CarrièreGeïnteresseerd in een baan bij MYbusinessmedia? Kijk naar de mogelijkheden en laat ons weten wat jou geschikt maakt voor een job bij deze dynamische uitgeverij.