MYfashion

Het cluster Fashion van MYbusinessmedia bestaat momenteel uit drie toonaangevende vakbladen en gelijknamige websites:

  • Bengels (kindermode)
  • Textilia (mode)
  • Schoenvisie (schoenen).

Daarnaast worden door het cluster Fashion evenementen georganiseerd, zoals de Trenddag met trendanalist Christine Boland met de nieuwe trends voor mode en Jan Agelink met de nieuwe trends specifiek voor schoenen en de Trendsafari die een seizoen op het inkoopseizoen vooruitloopt met een bredere blik op de toekomst van mode.

 


BengelsBengels is hét vakblad voor de kindermodebranche. Per jaar ontvangt de kindermodedetaillist vier uitgaven in print en daarnaast kan hij zich inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De e-mailnieuwsbrief van Bengels houdt je op de hoogte van het laatste nieuws in de kindermodebranche.

 

Meld je aan voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche!

Bezoek ook bengels.nl voor het laatste kindermodenieuws. 

 

Kijk hier voor de advertentiemogelijkheden en tarieven!

 


Textilia

Textilia is de meest toonaangevende journalistieke informatiebron voor modeprofessionals. De combinatie van het vakblad dat 12 keer per jaar verschijnt, de website, de nieuwsbrieven en events maken Textilia tot een autoriteit en een volwaardige, omnichannel gesprekspartner voor professionals in de modebranche. Neem nu een kijkje op Textilia.nl.

 

De e-mailnieuwsbrief van Textilia houdt je op de hoogte van het laatste nieuws in de modebranche. Meld je aan voor één of meerdere van onze 7 nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche!

 

Kijk hier voor de advertentiemogelijkheden en tarieven! 

 


Schoenvisie

Schoenvisie is al meer dan 50 jaar het vakblad voor de schoenenbranche. Het blad verschijnt 9 keer per jaar en houdt haar ruim 10.000 lezers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.
 
Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen de schoenenbranche! Naast deze nieuwsbrief zal Schoenvisie je ook speciale collectie- en themanieuwsbrieven sturen.

 

De website van Schoenvisie biedt nu, in navolging van Textilia, ook premium artikelen aan abonnees. Sinds 1 juli 2014 kunnen ook Schoenvisie-lezers op de website terecht voor achtergrondverhalen, marktcijfers en exclusieve interviews uit de schoenenbranche.  Kijk op schoenvisie.nl of lees hier een voorbeeldartikel dat achter onze betaalmuur staat.
 
Klik hier voor de adverteermogelijkheden en tarieven!  

 
 

MYfashion