MYfood

Het Cluster Food bestaat uit 3 toonaangevende titels.

  • VMT richt zich op technologen en managers in de voedingsmiddelenindustrie
  • VMT food is het nieuwe vakblad speciaal voor en over de voedingsindustrie in België
  • Voeding Nu is voor voedingsprofessionals 

Bezoek de website van een titel voor meer informatie.

 


VMT is het medium voor directie, technische functionarissen en managers in de voedingsmiddelenindustrie. Elke twee weken informeert VMT met haar vakblad over procestechnologie, productontwikkeling, voedselveiligheid, management, sales & marketing, wetenschappelijk onderzoek en wetgeving. In specials wordt ingezoomd op actuele onderwerpen. VMT

 

Naast het blad heeft VMT ook haar eigen website waar dagelijks het laatste nieuws uit de voedingsmiddelenindustrie op te vinden is. Neem nu een kijkje op http://www.vmt.nl/.

 

De e-mailnieuwsbrief van VMT houdt u elke week op de hoogte van het laatste nieuws in de foodbranche.  Meld u aan voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen de branche. 

VMT heeft ook een wekelijkse digitale vacatureservice.

 

VMT organiseert 15 bijeenkomsten per jaar over actuele onderwerpen. Ieder jaar in maart vindt het VMT Food Event plaats. Kijk op de website voor een compleet overzicht.  

 

Bekijk de uitgebreide advertentiemogelijkheden .

 


VMT food is het nieuwe vakblad speciaal voor en over de voedingsindustrie in België. VMT food
VMT food verschijnt;  4x per jaar.

De digitale nieuwsbrief verschijnt wekelijks.

 

VMT food bereikt 5.000 directeuren/ managers van ondernemingen in het hart van de voedingsindustrie. Professionals op het gebied van quality assurance, productie, marketing en sales, inkoop, R&D en productontwikkeling.

 

Bekijk de uitgebreide advertentiemogelijkheden.

 


Voeding Nu is hét vakmedium voor voedingsprofessionals over voeding, voedsel en gezondheid. Iedere maand komen in het vakblad belangrijke thema's rond voeding aan de orde. Zoals gezonde vovteding, voedselproductie, voedselveiligheid, wetgeving en voedingswetenschap. Ook is er aandacht voor productontwikkelingen, consumentengedrag, consumententrends en gezondheidscommunicatie.

 

Voeding Nu heeft naast een magazine ook een website (voedingnu.nl), digitale nieuwsbrief en vakevenementen.  

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Bekijk  de uitgebreide advertentiemogelijkheden.