MYhealth

Het cluster health bestaat uit 2 toonaangevende titels:

  • Klik voor werkende in de verstandelijk gehandicaptenzorg .
  • Eigenwijs het magazine voor mensen met een persoonsgebonden budget .

nm,bdKLIK geeft praktische informatie voor iedereen die werkzaam is in de verstandelijke gehandicaptenzorg. Klik is een betrouwbare bron voor de verstandelijke gehandicaptenzorg en met name gericht op woon- en activiteitenbegeleiders in de gehandicaptenzorg. Klik biedt nieuws, achtergronden, de nieuwste onderzoeken en methodes in de verstandelijke gehandicaptenzorg en praktische verhalen over medewerkers in de verstandelijke gehandicaptenzorg ter ondersteuning bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

 

Naast het vakblad heeft KLIK ook haar eigen website waar dagelijks het laatste nieuws uit de verstandelijk gehandicaptensector op te vinden is. Neem een kijkje op http://www.klik.org/.

 

De e-mailnieuwsbrief van Klik houdt u wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws in de gehandicaptensector. Meld u aan voor deze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de gehandicaptenzorg.

 

Bekijk de uitgebreide advertentiemogelijkheden en tarieven.

 


EigenWijs is het magazine voor mensen met een persoonsgebonden budget. Dit magazine wordt uitgegeven in opdracht van Per Saldo, de belangenvereniging van mensen met een persoonsgebonden budget. iu9i

EigenWijs biedt informatie, achtergronden en opinies rond het persoonsgebonden budget en andere vormen van persoonsgebonden financiering voor zorg, hulpmiddelen, en voorzieningen voor werk, vervoer of onderwijs.

Bekijk de uitgebreide advertentiemogelijkheden en tarieven.