MYindustry

Het cluster industry bestaat uit 3 toonaangevende titels.

  • Het Houtblad is een vaktijdschrift over hout, architectuur en bouw.
  • Product is gericht op industriële ontwerpers
  • Metaal en Techniek richt zicht op het mkb in de metaalsector

 

Het Houtblad is een vakmedium over hout, architectuur en bouw. De inhoud weerspiegelt de veelzijdigheid van hout en de talloze mogelijkheden die deze vernieuwbare grondstof biedt. Het vakblad verschijnt acht keer per jaar. Het Houtblad wordt gelezen in de bouw- en houtindustrie en onder personen, bedrijven en instellingen die anderzins te maken hebben met hout. Het is een van de grootste bouwbladen in Nederland en geniet een groot aanzien.

 

kljk

Naast het blad heeft Het Houtblad ook een eigen website waar dagelijks het laatste nieuws uit de branche te vinden is. Bekijk deze op http://www.houtblad.nl/

 

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle belangrijkste ontwikkelingen binnen deze sector.

 

Ieder jaar organiseert Het Houtblad de Nationale Houtdag met toonaangevende (inter)nationale sprekers. Kijk voor meer informatie over de komende Nationale Houtdag op http://www.houtdag.nl/.

 

Bekijk  hier  de uitgebreide advertentiemogelijkheden en tarieven.


 

Metaal & Techniek, het officiële orgaan van de Koninklijke Metaalunie, is het vakblad voor het mkb in dejhjh metaal. Metaal & Techniek houdt de lezer maandelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Metaal & Techniek is een praktijkgericht vakblad waar de technische onderwerpen in thema's worden behandeld. Maandelijks worden enkele Metaalunie-branches in beeld gebracht. Verder besteedt Metaal & Techniek in het katern "Techpress" aandacht aan nieuwe producten.

 

Klik hier voor de mogelijkheden en tarieven.
Click here for the posibilities and the prices.