MYtrading

Het Cluster Trading bestaat uit 7 toonaangevende titels;

  • Kunststof & Rubber het magazine voor de kunststofverwerkende industrie 
  • Vraag&Aanbod dé handelskrant voor succesvol handelen en toeleveren in Nederland
  • Vraag&Aanbod de krant voor alle sectoren in de Belgische maakindustrie
  • Holland Zulieferland de krant voor de maakindustrie in Noordrijn-Westfalen
  • VraagenAanbod.nl,
  • VraagenAanbod.com
  • Wie levert.nl. de inkoopsite

Cover KRKunststof & Rubber biedt al ruim 60 jaar een mix van bedrijfsstrategische, economische en technische KR vakinformatie voor en over alle partijen in de kunststofketen.

 

Naast de maandelijkse artikelen op het gebied van nieuwe producten, grondstoffen, onderzoek, toepassingen en prijzen biedt Kunststof & Rubber drie keer per jaar een extra dik themanummer. Kortom, een bron van inspiratie in de dagelijkse praktijk van uw werk.

 

Het vakblad Kunststof & Rubber heeft ook haar eigen website waar dagelijks het laatste nieuws uit de kunststof en rubber sector op te vinden is. Neem nu een kijkje op kunststofenrubber.nl.

 

Meld u aan voor de gratis e-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen binnen de kunststof en rubber sector.

 

Kijk hier voor de advertentiemogelijkheden en tarieven.

 


VAVraag & Aanbod is hét enige vakblad dat alle sectoren van de Nederlandse  maakindustrie behandelt en bereikt.

 

 De unieke combinatie van de krant, de website, de e-nieuwsbrieven en workshop maken Vraag & Aanbod tot een autoriteit in de maakindustrie.

 

Vraag & Aanbod brengt wekelijks praktische ondernemersgerichte informatie, voor bedrijven in het industriële midden- en kleinbedrijf, handel, bouw, industrietechniek, reparatietechniek en zakelijke dienstverlening

Naast de handelskrant heeft Vraag & Aanbod ook haar eigen website waar dagelijks het laatste nieuws uit de maakindustrie op te vinden is. Neem nu een kijkje op Vraag & Aanbod.nl.

 

Vraag & Aanbod e-nieuwsbrief verschijnt 2x per week met het laatste nieuws uit de branche.

Meld u nu aan voor de gratis e-nieuwsbrief!

 

Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven!


 Vraag & Aanbod is het enige vakblad voor alle sectoren in de Belgische maakindustrie. Al meer dan 50 jaar een autoriteit in België en sinds 2013 een uitgave van MYbusinessmedia.Vraag&Aanbod

 

Vraag & Aanbod verschijnt 16x per jaar met kwalitatieve, actuele informatie over ontwikkelingen in de volle breedte van de Belgische maakindustrie.

 

Naast het vakblad heeft Vraag & Aanbod ook haar eigen website waar dagelijks nieuwe ontwikkeingen te vinden zijn. Neem een kijkje op Vraag & Aanbod.be

 

Vraag & Aanbod e-nieuwsbrief verschijnt 1x per week met het laatste nieuws uit de branche.

Meld u nu aan voor de gratis e-nieuwsbrief

Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven!  


Holland Zulieferland; een Duitstalige Vraag & Aanbod uitgave voor de maakindustrie in Noordrijn-Westfalen.VA Duitsland

Nederlandse toeleveranciers presenteren zich in deze uitgave, met verder industrie-prominenten aan het woord, facts and fi gures, praktijkervaringen en do and don'ts in zakendoen tussen Nederland en Duitsland

 

Holland Zulieferland verschijnt 3x per jaar, Inhoudelijk gaat de uitgave in op waar Nederlandse maakbedrijven sterk in zijn, welke knowhow  ze in huis hebben en wat ze voor Duitse opdrachtgevers, OEM'ers, kunnen betekenen. Onderbouwd met feiten en cijfers.


Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven! 


Wie levertWie levert is de snelste weg naar de beste koop! Als ondernemer/inkoper wil je scherp en gericht inkopen met een minimum aan tijdverlies. De ideale, trefzekere en actuele bron hiervoor is: Wie Levert!

Via www.wielevert.nl kunt u meer dan 150.000 producten, diensten en merken uit o.a. industrie, bouw, elektrotechniek, logistieke en zakelijke dienstverlening razendsnel en simpel raadplegen. Van alle leveranciers tref je een uitgebreid bedrijfsprofiel aan met relevante contactgegevens; veelal voorzien van een link naar de homepage.

 

Neem nu een kijkje op http://www.wielevert.nl/. Geïnteresseerd in het laatste nieuws? Neem een abonnement op de gratis nieuwsbrief van Wie levert!

 

Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven!

 
 

MYtrading