Over ons

 

Wij zijn MYbusinessmedia

Deventer

Een portfolio van tientallen marktleidende vakbladen, websites, nieuwsbrieven, apps en tal van events. MYbusinessmedia voorziet ondernemers en professionals in een tiental branches van actuele en relevante informatie op en over hun vakgebied. Van fashion tot automotive, van food tot gezondheidszorg en van industrie tot engineering. Adverteerders bieden we met onze merken een platform om professionals in hun branche te bereiken, te raken en te binden.

 

Communities gebouwd op A-merken

VraagenAanbod, Automobiel Management, Schuttevaer, VMT, EngineersOnline en Textilia zijn enkele merken uit de stal van MYbusinessmedia. Dankzij deze en onze andere A-merken hebben we communities van betrokken professionals kunnen bouwen. Communities met bewezen toegevoegde waarde voor adverteerders, die we op deze manier bereik, maar vooral betrokkenheid met hun professionele doelgroepen bieden. We reiken daarvoor niet alleen de middelen aan, maar helpen adverteerders ook door middel van (strategisch) advies en uitvoering.

 

Customer Publishing: MYbusinessmedia wordt YOURbusinessmedia
Doelgroepen bereiken is een ding, interactie met ze tot stand brengen is een tweede. MYbusinessmedia helpt adverteerders hun zakelijke doelgroepen echt te raken en ze aan te zetten tot actie. Samen analyseren we uw marketing- en communicatiedoelstellingen. Die vormen het uitgangspunt voor een op maat gesneden communicatieconcept. We brengen in kaart hoe u de gewenste interactie met uw doelgroep kunt bereiken en welke middelen daarbij passen. En we helpen u de ideeën te realiseren. ‘Customer Publishing' noemen we dat. Zo wordt MYbusinessmedia, YOURbusinessmedia.

 

Niet het middel maar het doel
Bij Customer Publishing zijn alle mogelijkheden open. We vertrekken niet vanuit een middel, maar vanuit uw doelstellingen. Past een event bij uw merk, product en boodschap? Dan organiseren we een congres, seminar of klantendag voor u. Brengt uw doelgroep veel tijd door op internet? Dan bedenken we een pakkende online campagne en helpen we u uw landingpages te optimaliseren en uw website beter vindbaar te maken. Past print beter? Leent uw boodschap zich bij uitstek voor een workshop samen met MYbusinessacademy? Is de verwachting dat een Google Adwords campagne gaat bijdragen aan traffic en conversie op uw website? Of is een mix van middelen de aangewezen manier om uw beoogde doelgroep te raken? Alles kan. Zolang het maar bijdraagt aan het bereiken van uw doelen.


Meer over MYbusinessmedia
Bij MYbusinessmedia werken 90 gedreven en betrokken professionals vanuit Deventer. Meer weten over ons bedrijf?

Ons complete portfolio vindt u hier.