Investor relations

MYbusinessmedia is in april 2007 opgericht. Aandeelhouders zijn Hein Bronk (CEO),  Pascal van Sluijs (CPO) en investeringsmaatschappij Berk Partners bv. Dit initiatief combineert een rijke ervaring op het gebied van publishing en financiële know-how, waardoor vergaande adviezen kunnen worden gegeven op multimediaal uitgeefgebied, gecombineerd met financiële analyses, budgettering en strategie.

rt
 

Voor investeringen in het aankopen van B2B-uitgeverijen c.q. voor investeringen in joint ventures of andere samenwerkingsverbanden, wordt samengewerkt met Berk Partners te Abcoude .  Berk Partners is een onafhankelijke, professionele investeringsmaatschappij, die zich onderscheidt door haar unieke structuur van ondernemende aandeelhouders. De aandeelhouders zijn actief (geweest) in een breed scala van sectoren en brengen behalve kapitaal ook hun specifieke branche-expertise en know-how in.
De contacten met partijen voor samenwerking en/of overname worden uiterst discreet behandeld. MYbusinessmedia Holding wil investeren in ondernemingen in de B2B-sector met sterke marktposities of in ondernemingen die daar naar toe kunnen groeien. In de businessmodellen die worden gehanteerd is er een sterke gerichtheid op online publishing ("Online First") en worden ondernemingen en medewerkers de mogelijkheid geboden zich intensief bezig te houden met nieuwe media.