Mobiele website

Hoe optimaal bedient úw website de mobiele bezoeker?
Stelt u zich het volgende voor: U bezoekt een website van een bedrijf en u ziet een website die langzaam laadt, niet lekker werkt of te groot is voor uw smartphone.  De kans dat u afhaakt is groot. De eigenaar van de website laat hiermee een kans liggen op het maken van een goede indruk of op het scoren van een lead.
Hoe is deze ervaring voor úw website?  Is deze mobiel-vriendelijk of laat u ook kansen liggen? MYbusinessmedia helpt  u graag deze vragen te beantwoorden en een professionele mobiele versie voor uw site te maken.

 

Wilt u actief aan de slag gaan om meer omzet te halen uit uw website?
Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op:


Waarom een mobiele website naast uw bestaande website?

De feiten op een rij:

  • Meer dan 40% van google.nl gebruikers zoekt mobiel en het mobiel gebruik van  internet stijgt nog steeds. Geen hype, maar een feit!
  • Het is essentieel dat de website snel genoeg laadt en een goede gebruikerservaring levert. Is dit niet zo dan haakt de bezoeker af! Lokale zoekers zijn vaak mobiele zoekers en erg actie gericht. Geen goede mobiele ervaring = gemiste kansen.
  • Voor een goede ranking binnen Google is het belangrijk een goed werkende mobiele site te hebben. Google neemt mobiel zeer serieus; het is een vast en steeds belangrijker onderdeel voor google indexatie.
  • De mobiele versie vraagt geen extra CMS, maar neemt de content van de bestaande website automatisch over = geen extra werk of beheer.
  • U bent met de mobiele website voorbereid op alle smartphones en tablets nu en straks: gegarandeerd.

Mobiele Website: aantrekkelijk geprijsd en geen extra werk!

Snel en effectief.
Het product Mobiele website voldoet aan alle bovenstaande eisen. Het is bovendien snel toepasbaar voor uw bestaande website.  Uw mobiele site is automatisch geoptimaliseerd op snelheid en gebruiksvriendelijkheid én goed toegankelijk voor Google.

 

Voor de prijs hoeft u het niet te laten: het is een zeer aantrekkelijk geprijsd product. Zonder extra werk is uw site helemaal geoptimaliseerd voor de mobiele gebruiker! 

 
 

Resultaat

 Oranje Vinkje Gebruikservaring
U bedient de toenemende groep mobiele internetgebruikers.
 Oranje Vinkje Professioneel
Uw website is herkenbaar en professioneel bereikbaar via de smart-phone.
 Oranje Vinkje Effectief
Met een betere positionering in Google voor Mobiel.
 Oranje Vinkje Eenvoudig
Geschikt voor alle websites en er is geen extra CMS nodig.