Onze SEM diensten

 

Meer omzet met uw website of webshop?

Het wordt steeds belangrijker dat potentiële klanten u kunnen vinden op Google.
Zo zorgt u ervoor dat ze contact met u gaan opnemen. MYbusinessmedia biedt u hoogwaardige diensten aan die u helpen dit te bereiken en beter te scoren met uw eigen website. Door onze SEO/SEA diensten toe te passen op uw website haalt u meer rendement uit uw marketingbudget. Blijf niet achter en zorg dat ook u gevonden wordt in één van de 88 miljard maandelijkse zoekopdrachten bij Google!

Branchekennis mét Internetkennis gecombineerd!
MYbusinessmedia heeft in haar portfolio allemaal gevestigde A-merken, daardoor kennen wij zowel uw branche als de mogelijkheden van het internet. Een unieke combinatie! Hierdoor ontvangt u meer kwalitatieve bezoekers, meer contacten en daardoor meer klanten op uw website. Terwijl wij u de werkzaamheden vrijwel volledig uit handen kunnen nemen!

Quick Scan
Met een Quick Scan van MYbusinessmedia heeft u direct inzicht in de verbeterpunten van uw website. U ontvangt een heldere rapportage met de meest cruciale onderdelen op gebied van SEO. 
Zoekwoorden Analyse Weet u niet exact waar uw doelgroep op zoekt? Of heeft u moeite om de online markt te doorgronden? Laat het SEM-team van MYbusinessmedia voor u een zoekwoorden analyse op maat maken. Zo weet u direct waar uw kansen liggen en op welke zoektermen u moet inzetten.
Linkbuilding Met een Linkbuilding campagne verhoogt u uw Google Page rank. Verhoog uw populariteit in de ogen van de zoekmachine, wat uiteindelijk uw concurrentiepositie op Google doet verbeteren. 
Landingspagina's
Landingspagina's zijn webpagina's die zijn ingericht om betere posities in Google te krijgen. Het voordeel van landingspagina's is dat ze snel en efficiënt in te zetten zijn waardoor op korte termijn een aanzienlijke uitbreiding van het aantal bezoekers gerealiseerd kan worden. 
Dynamic content
Heeft u veel dynamische content in bijvoorbeeld uw webshop? MYbusinessmedia is één van de weinige partijen op de markt die het voor u mogelijk maakt om dynamische landingspagina's in te zetten die volledige zijn geïntegreerd in uw webshop. Hierdoor veranderen ze mee met de content van uw website en u altijd actueel en optimaal bereikbaar bent. 
Local Search
Met de smartphone is bereik bij 'locale zoekopdachten' steeds belangrijker. MYbusinessmedia zorgt met een ‘local search' campagne dat u goed zichtbaar bent bij zoekopdrachten binnen uw lokale markten. 
Adwords
Laat onze Google AdWords professionals samen met u passende campagne doelstelling voor uw bedrijf uitzetten. Met optimaal campagnebeheer helpen wij u zichtbaar te zijn bij Google tegen een door u gesteld budget. 
Minisite
Zorg voor optimale branding door het plaatsen van een ‘minisite' op één van onze top ranking nieuwssites met optimalvertoning. Daarnaast is een minisite een krachtige tool op dieplinks te leggen. Met deze extra (mini)site presenteert u het beste van uw bedrijf binnen de online omgeving van MYbusinessmedia. Waardoor u uw vindbaar aanzienlijk vergroot. 
Website Advies
Laat uw website goed checken bijv middels SEO improver. Onder de naam MYbusiness Academy helpen wij u daarnaast met diverse vormen van advies, training en monitoring om uw website beter te laten scoren. Hierdoor bent u verzekerd van een website die voldoet aan de wensen van zoekmachines en u continu optimale resultaten behaalt. 
 
 

Gratis quick scan van uw website

Een Quick Scan van uw website geeft u inzicht in de verbeter mogelijkheden voor Google én voor de bezoeker. Klik hier voor meer informatie.

Contact

Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen via info@yourbusinessmedia.nl of via 06 109 035 17.

Traffic en ConversieTraffic en conversie op Boersema's website krijgt impuls door integrale marketing aanpak. Lees meer >>>

Betere online positiesBetere online posities en meer tevreden ieder door intensieve samenwerking met NVLG. Lees meer >>>